RING HONEY: RINGBLOMST SALVE MED HONNING

Ringlomstens livgivende farger gir umiddelbar positiv energi. Men visste du at den har helende egenskaper?

Om du går inn på side til rolv.no så finner du det meste som er verdt å kunne om ringblomsten.

Brukes den utvendig, som i denne salven, kan det bidra til å redusere rynker, den er bakteriedrepende, bidrar til å hele sår, vedhelvetesild, den hjelper såre hender og ved hudproblemer som skyldes sterk soling.

Den kan brukes som etterbarberingskrem og mye mer.

https://www.rolv.no/urtemedisin/medisinplanter/cale_off.htm

Jeg lot først kronbladene tørke i 5 dager.

Deretter la jeg dem på et syltetøyglass og helte over med den aller beste olivenoljen jeg hadde. Dette har stått og trukket i vinduskarmen i over 5 uker, før jeg silte fra kronbladene og stod igjen med den fineste oljen.Denne varmet jeg sakte opp i vannbad sammen med honningpellets, og når alt var smeltet helte jeg oppi noen dråper basilikum olje og sitronolje.