Syltet rødløk til hamburger og vilt

Gir: 1 Posjoner

Jeg satt og kikket på en reklame for en kafé som serverte «verdens beste burgere», med syltet løk. Tenkte ikke mer på det, men jeg har akkurat kjøpt meg en ny food-prosessor…DEN må brukes. Aha – dypdykk i oppskrifter og der fant jeg en oppskrift. Noe så enkelt, for å få til noe så godt! Dette hadde jeg heller ikke prøvd før. Men nå er det gjort og det smaker helt nydelig :-).
Denne oppskriften er hentet fra Meny.no: https://meny.no/oppskrifter/Gronnsaker/syltet-rodlok/

Ingredienser

0/6Ingredienser

Hvordan jeg laget dette

0/3Forklaring
  • Først skar jeg opp rødløkene på min nyinnkjøpte food-prosessor. Knotet litt med å få satt sammen delene, men du verden, når alt ble montert korrekt :-) så var dette "piece of cake".
  • Alt annet enn løken ble helt opp i en kasserolle, og kokt opp. Og litt krydder må man jo ha med også :-)
  • Jeg helte laken over rødløken. That`s it! Nå blir det tilbehør til søndagsmiddagen -og noen matgaver - som jeg må gi bort kjapt. For dette er kun holdbart i 2 uker. Og da må dette oppbevares i kjøleskap.

Tags

#Grønnsaker