Spinatterte

Yields: 8 Servings

OMG – denne var god :-).
Kan spises som en forrett, som en del av tapas – men også som tilbehør til fisk eller kjøtt.
En fantastisk god smakskombinasjon mellom krydder og spinet og ost og fløte og…

Ingredients

0/13 Ingredients
    TERTE DEIG
  • FYLL

Instructions

0/3 Instructions
  • DEIGEN Elt ingrediensene raskt sammen. Kjelve deigen ut til en rund leiv eller klem den direkte t i en rund form, som er smurt bare i bunnen. Prikk bunnen godt med en gaffel
  • STEKING AV DEIGEN Rull sammen litt aluminiumsfolie og legg det langs kanten mens tertebunnen stekes i ca 20 min., ved 225-250grader.C Terten skal være lysebrun og nesten gjennomstekt.
  • FYLLET LAGER DU MENS DEIGEN STEKES Tin spinaten i dørslag og klem ut vannet. Ha spinaten i en kasserolle og tilsett smør. La det surre litt. Ta den fra varmen og tilsett rømme, ost, fløte og lettvispede egg. Fjern aluminiumsfolien og ha spionatfyllet i tertebunnen. Legg noen smørklatter Over og stek terten ferdig ved same temperatur og i ca 15 min