Smakfull forrett med rogn

Yields: 4 Servings Difficulty: Easy Prep Time: 30 Mins
Her skal man lage små nok biter ellers må man være stor i kjeften. :-). Poenget her er at man får med seg den enkelte ingrediensen i en munnfull. Butterdeig, egg-majo, rømme og f.eks. lodderogn gjerne både sort og rød, -eller den rognen som ditt budsjett tåler. Tygg rolig og kjenn hvordan smakene harmonerer og utvikler hverandre.

Ingredients

0/5 Ingredients

Instructions

0/3 Instructions
  • Kok eggene, kjøl de ned. Skrell dem og hakk dem i biter. Bruk gjerne eggedeler først den ene veien, så den andre. Da får du passende store biter Bland eggene med minimalt med majones. For mye blir blir overdøvende i smaken. Egge salaten skal eksakt limes sammen av majonesen men ikke drukne i den.
  • Del butterdeigplatene i 3 og stek dem. Du kan også lage BLINIS om du vil.
  • DANDER! ca 1/2 timer før gjestene kommer. Ellers kan rognen sige utover og det hele ser litt snodig ut. Skal du lage mange er det kult å variere med rød- og sort rogn. Legg butterdeig posjonen på en tallerken. Legg over en skje med eggesalat Legg på en klatt rømme Topp med rogn. VOILA!