Saltsyltede sitroner

Yields: 1 Serving

Dette tar litt tid, men ikke så mye arbeid.
Kutt en stjerne i sitronene. Dvs. kutt ikke helt gjennom. Legg dem oppi et sylteglass, og hell på med salt. Og litt sitronsaft.
Så lar du det stå på kjøkkenbenken i 2 uker. (Romtemperatur)
Deretter inn i kjøleskap i 2 uker, før du kan ta ut og teste smaken for første gang.
Og dette er det friske kule tilbehøret som løfter svine kjøtt, kylling, fisk. Det er en smakssnert som virkelig er verdt ventingen.

Ingredients

0/2 Ingredients

Instructions

0/3 Instructions
  • Kutt en stjerne i sitronene. Dvs. kutt ikke helt gjennom.
  • Legg dem oppi et sylteglass, og hell på med salt. Og litt sitronsaft.
  • Så lar du det stå på kjøkkenbenken i 2 uker. (Romtemperatur) Deretter inn i kjøleskap i 2 uker, før du kan ta ut og teste smaken for første gang. Og dette er det friske kule tilbehøret som løfter svine kjøtt, kylling, fisk. Det er en smakssnert som virkelig er verdt ventingen.