Rundstykker

Yields: 1 Serving Prep Time: 30 Mins Cook Time: 20 Mins Total Time: 50 Mins

Det er vel ingenting som er så godt som lukten av nybakte bakervarer? Og så smaker det så godt også. Da var det bare å sette i gang og prøve en helt ny oppskrift. Men jeg la litt til av det jeg har pleid å bruke som egg, salt og sukker. Olje hadde jeg ikke i denne gangen, men det smakte veldig godt allikevel 🙂

Ingredients

0/7 Ingredients

Instructions

0/5 Instructions
  • Jeg blandet alt det tørre sammen først og helte deretter i vannet, melken og egget. Kjørte kjøkkenmaskinen på sakte fart. Fikk et tips at jo lengre jeg kjørte (maks 15 min) jo luftigere bakverk. DET stemte godt :-)
  • Jeg lot deigen heve i ca 40 minutter, under plast. Deretter helte jeg deigen ut på en melstrødd kjøkkenbenk og knadde deigen litt til før jeg delte den i emner. Normalt deler jeg i 2 deler, og hver av dem deler jeg i 3. Deretter deler jeg opp i hva jeg anser er passende størrelse for et rundtstykke
  • Jeg la rundstykkene på en stekeplate med bakepapir etterhvert som de ble ferdige. Satte det hele til etterheving i ca 15-20 minutter. Dette har jeg vært litt sløv med men tror at denne prosessen bidro til at de ble så fine.
  • Stekte dem så på 175 grader i ca 15-20 minutter. Voila! Det ble lekre rundstykker. Også så godt som de smaker. Mmmm
  • VARIASJONER: Erstatt en del av hvetemelet med havregryn eller solsikkefrø Pensle med vann og strø over basilikum og havsalt - eller valmuefrø