Røyket ost

Servings: 1 yield(s)
Prep Time: 60 mins
Ingredients
  • 0,25 l trespon (Jeg brukte nok en litt for grov type her)
  • Jeg la tresponet nederst i boksen. Helte over litt balsamico, vann og granskudd sirup. For det er jo søtt.
  • kg ost (Som jeg skar i passe tykke biter)
  • 2 g urtekrydder (Som jeg strødde over etter impulsmetoden)
Instructions
  1. Her er første forsøk. All osten smeltet og rant ned i karet. 200 grader var nok litt vel varmt ja. Burde jo ha tenkt ut det på egenhånd.
  2. Jeg helte/la osten/knadde den over i porselensboller. Og der fant de sin nye form som jeg synes så svært så ok ut.
  3. Osten så nå litt mer delikat ut etter et døgn i kjøleskapet
  4. Jeg kunne til og med skjære pene biter av den. Og den smakte himmelsk.
Recipe Notes

Ha ha - dette hadde jeg aldri gjort før, men liderlig artig var det :-)