Røyket ost
Difficulty:
Medium
Category:
RØYKET MAT
Cooking Method:
Røyket
Servings:
1
yield(s)
Prep Time:
60
mins
Ingredients
0,25
l
trespon
(Jeg brukte nok en litt for grov type her
)
Jeg la tresponet nederst i boksen. Helte over litt balsamico, vann og granskudd sirup. For det er jo søtt.
kg
ost
(Som jeg skar i passe tykke biter
)
2
g
urtekrydder
(Som jeg strødde over etter impulsmetoden
)
Instructions
Her er første forsøk. All osten smeltet og rant ned i karet. 200 grader var nok litt vel varmt ja. Burde jo ha tenkt ut det på egenhånd.
Jeg helte/la osten/knadde den over i porselensboller. Og der fant de sin nye form som jeg synes så svært så ok ut.
Osten så nå litt mer delikat ut etter et døgn i kjøleskapet
Jeg kunne til og med skjære pene biter av den. Og den smakte himmelsk.
Recipe Notes
Ha ha - dette hadde jeg aldri gjort før, men liderlig artig var det :-)