Reinsdyrpølser med konjakk

Yields: 1 Serving Prep Time: 30 Mins Cook Time: 1 Hr Total Time: 1 Hr 30 Mins

Jeg hadde aldri laget pølser før, men ved en opprydning i kjøkkenskapet under pandemien dukket det opp et sett med pølsehorn jeg hadde kjøpt til min KitchnAid. Og aldri brukt. Dette måtte testes. Og vips så var jeg i gang. Kanskje den beste maten har to ender? Prøv gjerne selv.

Ingredients

0/16 Ingredients

Instructions

0/6 Instructions
  • Jeg har tarmene liggende i fryseren og trakk ut et par stykker som jeg la i vann. De skal vannes ut et par timer før bruk. Og tarmene skal også skylles gjennom med vann.
  • Deretter målte jeg opp alt krydderet som skulle i. Synes det er så greit å samle alt.
  • Kjøttet blandet jeg sammen i min KitchnAid. Deretter blandet jeg i krydderet og så væskene Lot det surre å gå litt så det ble godt blandet.
  • Jeg innrettet maskinen i arbeidshøyde og startet stappingen. Fåretarmen er skjørere enn svinetarmen, men jeg synes jeg fikk det bra til. Det var få sprekker og egentlig ganske jevn tykkelse på dem.
  • Pølsene bærer helt klart preg av å være håndlaget med sine forskjellige lengder. Morro det, da :-)
  • Jeg legger dem i vakumposer før innfrysning. Før servering skal pølsene trekkes i ca 15 minutter