Pecorino Small Cheese Cookies

Jeg kjøpte en Pecorino Romano hos Gutta på Haugen, for jeg skulle lage noe. Det hadde jeg glemt. Og jeg hadde helt glemt osten. Nå fant jeg den, straks før utløpsdato og tenkte at jeg må da kunne lage noe av denne. Joda.. Litt av hvert av ingredienser, en runde i Food Prosessoren, små klatter på stekebrettet og inn i ovnen. Mmmmm ypperlig til hvitvin!
Servings: 1 yield(s)
Ingredients
  • 10 dl revet Pecorino Romano
  • 3 ss hvetemel
  • 1 egg
  • ca 1 dl fløte (Pecorinoen var litt salt - så jeg måtte dempe den litt)
  • 1 ss sukker
Instructions
  1. Jeg rev Pecorinoen på min Kitchen Aid. Det blir jo bare så lekkert.
  2. Osten, litt mel, litt fløte og ett egg ble vispet sammen, i Foodprosessoren
  3. Jeg "dashet ut" røren på stekeplaten. Og strødde over litt revet ost som jeg hadde spart til dette formålet
  4. Ovnen var forvarmet til 170 grader og inn i ovnen bar det. ca 10 minutter. Og her er det bare å følge med. På så korte steketiden - skjer ting - fort!
  5. DET ble digg! Jeg hadde klart å dempe saltsmaken, men det var jo salt igjen - som passet ypperlig til et glass hvitvin.