Leverpostei

Gir: 8 Posjoner Vanskelighetsgrad: Enkelt Forberedelse 30Min Koke tid 1 Hr Ca: totalt tidsforbruk: 1 Hr 30Min

Jeg hadde egentlig aldri tenkt på å lage min egen leverpostei. Jeg digger det jo og fatter ikke nå hvorfor jeg ikke har prøvde dette før. Men nå er jeg i gang – og jeg håper at jeg ikke slutter 🙂

Ingredienser

0/12Ingredienser

Hvordan jeg laget dette

0/6Forklaring
  • Jeg la opp alle ingrediensene først slik at det ikke blir noen kaos "in the making"
  • Jeg er glad i patê og i leverpostei. Men ønsker allikevel å dempe den noe kraftige leversmaken. Kutt leveren i terninger. Kok opp vann. Legg terningen i det kokende vannet i 20 sekunder - og whops - ta de opp igjen. Denne prosessen demper den litt rå, leversmaken Deretter moste jeg det hele med en stavmikser.
  • Så var det over på Kitchen Aiden: La oppi leveren, kjøttfarsen, krydderiene og kjørte den i gang. Deretter fløten og egget som allerede var sampisket. Lot det surre å gå en stund. Helte så røren over i former.
  • TIPS Jeg tror at smaken setter seg bedre om den ferdige "patê røren" får stå en dag over i kjøleskapet før steking. Og - er du som meg så trenger du ikke alle disse med en gang. La en stå til første produksjon, mens resten hiver du inn i fryseren. Har du stekt pateen før du fryser den så synes jeg at leversmaken utviklet seg etter å ha vært frosset. Anbefaler å fryse den rå- og å steke opp etter behov.
  • Ready for serving! Etter over en time I vannbad på 170 grader. Og du kan også sjekke at kjernetemperaturen er 75 grader. DA er den ferdig. La stå litt og hvile seg før servering.
  • Snakker om digg!! OMG - dette var verdt all jobbingen, som slettes ikke er så mye jobbing :)