Hjemmelaget smør
Det var den klassiske «handle alt for mye til en middag» som gjorde at jeg stod igjen med alt for mye fløte. Og det er …
Spinatterte
Category: FORRETT/SMÅRETT
Cooking Method: Ovnsbakt
OMG – denne var god :-). Kan spises som en forrett, som en del av tapas – men også som tilbehør til fisk eller kjøtt. …
Bakte poteter og hvitløk
Så enkelt og så godt. Denne vrien hadde jeg ikke vært borte i før, men Guri meg som den appellerte til smakssansene mine. Den er …
Smakfull forrett med rogn
Category: FORRETT/SMÅRETT
Her skal man lage små nok biter ellers må man være stor i kjeften. :-). Poenget her er at man får med seg den enkelte …
Kaldrøykt ost
Category: RØYKET MAT
Cooking Method: Røyket
Mens jeg ivrig venter på min nye smoking-gun har jeg lest meg opp på prinsippene om kaldrøyking av ost. Letter utålmodig fant jeg ut at …
Aspic for paté glasering
Aspic for pynt av pateer
Leverpostei
Category: FORRETT/SMÅRETT
Cooking Method: Ovnsbakt
Jeg hadde egentlig aldri tenkt på å lage min egen leverpostei. Jeg digger det jo og fatter ikke nå hvorfor jeg ikke har prøvde dette …