Eple gelé

Jeg hadde behov for eplegelé i en oppskrift, men det fant jeg ikke i en eneste butikk. Men – nå var jeg jo blitt vant …

Fastelavens bolle

Fastelavens bolle må vi ha! Det er bare så godt. Kanskje fordi jeg ikke spiser den mer enn en gang i året. I år puttet …

Brownies, is og spenstige bringebær

En klassiker som kan bli litt voldsom og bombete.Men er man lettere glad i sjokolade så er jo dette superdigg. Jeg tilsatte noen bringebær fra …

Lammestek

Akevitt gelé

Hjemmelaget smør

Det var den klassiske «handle alt for mye til en middag» som gjorde at jeg stod igjen med alt for mye fløte. Og det er …

Spinatterte

OMG – denne var god :-). Kan spises som en forrett, som en del av tapas – men også som tilbehør til fisk eller kjøtt. …

Bakte poteter og hvitløk

Så enkelt og så godt. Denne vrien hadde jeg ikke vært borte i før, men Guri meg som den appellerte til smakssansene mine. Den er …