OMELETT PÅ GLASS :-)

Yields: 1 Serving


Så smart!
Konsistensen er nærmest som fromasj. Og jeg har ikke fått følelsen av litt småkvalme som jeg av og til har av eggerøre. Fresht og godt.

Det startet med at jeg hadde for mange eggehviter etter eksperimentet med gravete eggeplommer. Fant frem til en skikkelig HOT oppskrift som visstnok kom fra Starbucks. Den var basert kun på eggehviter.
Den var god nok den – men jeg måtte jo prøve å finne en egen vri. Og jeg ønsket også å kunne bruke hele egg.

Jeg lager disse opp på søndag så har jeg lunchen klar for hele uken. Enkle å ta med seg. Gode å spise. Sunn mat på farten. Det liker jeg.

Jeg har prøvd med olje i tomat oppi, urter og krydder. Med og uten Cottagece cheese. Flytende ost og revet ost.
Rett og slett som om jeg skulle laget en omelett av «dagens» 🙂

Ingredients

0/4 Ingredients

Instructions

0/3 Instructions
  • Jeg tok alle ingrediensene opp i blenderen og blendet i vei ca 5 minutter så selv cottage cheecen ikke hadde klumper lenger. M.a.o. ble det en helt jevn røre. Tok i litt olje og salt på slutten av blendingen
  • Helte røren helt opp i små glass og skrudde på lokket. SousViden var på77graderC og jeg stilte inn på 1 time. Glassene ble stående og godgjøre seg mens jeg kunne gjøre noe annet. Perfekt!
  • Da var det ikke mer å gjøre enn å gå ut på kjøkkenet og ta opp glassene når timern pep. Da var de ferdige.

Tags

#Sunnmatonthego