Nøtte strø til yoghurt

Yields: 1 Serving

Jeg ønsket litt ekstra å bite i når jeg spiser min yoghurt og fant ut at jeg kunne brukelitt av alle de nøttene jeg hadde liggende, og den akasie honningen jeg hadde kjøpt men ikke fått brukt enda.

Ingredients

0/4 Ingredients

Instructions

0/3 Instructions
  • Nøttene ble ristet i tørr panne, i ca 10 minutter. Jeg helte dem derfra over i urtehakkeren. Deretter kjørte jeg dem i urtehakkeren for å få mindre biter TIPS: Jeg bruker da hakkeren etterpå, for om jeg rister ferdig hakkede nøtter så er det så stor forskjell på stekevarmen på store og små biter
  • Smøret og honningen fikk så boble seg litt i stekepannen. Følg med så det ikke brenner seg.
  • Når tiden var inne helte jeg de ferdig hakkede nøttene over i stekepannen med det flytende smøret og honningen og blandet godt sammen mens det stod på platen, som var varm. Helte massen så over på bakepapir/stekeplate -og brukte en gaffel og skje til å dra dem ut så de ikke skulle stivne sammen.