Mushrom dream

Det blir jo noen kilo med traktkantarell om høsten, så det var ikke tilfeldig at jeg har denne ingrediensen lett tilgjengelig. Så da ble det å bytte ut havren, i havreflarn - med tørket traktkantarell. Ideen fikk jeg fra "plukk og bruk". Der er det mange fine oppskrifter med traktkantarell.Klikk deg videre HER. Hadde aldri trodd at traktkantarell søtet med sukker ville bli noen suksess, men yes. Dette smakte supergodt.
Servings: 1 yield(s)
Ingredients
  • 35 g meierismør
  • 15 g tørket traktkantarell (knust for hånden)
  • 1 lite egg
  • 60 g sukker
  • 1 ts bakepulver
Instructions
  1. Knuste den tørkede traktkantarellen med hendene. Og smeltet samtidig smøret i en kjele
  2. Helte traktkanterellen over det smeltede smøret. Rørte rundt, og lot det kjølne.
  3. Pisket eggedosis av egget og sukkeret. Blandet sopp/smøret oppi, og teskjeen med bakepulveret kom med her.
  4. Litt løs deig, som gjør kjeksene litt usymmetriske. Hm. Senere helse jeg deigrøren inn i en sirkel. Fløt fremdeles utover, men det ble bedre. Stekes på 200 grader i ca 5-7-8 minutter.
  5. Tynne, tynne flarn spekket med god smak.
  6. Her ser du hvor tynne de er.