Lumumba

Yields: 3 Servings Prep Time: 10 Mins Cook Time: 10 Mins Total Time: 20 Mins

Et hyggelig besøk av en venninne som blåste støv av en gammel og veldig god drikk: Lumumba.
Vi snakker om Rom og Kakao. En lekkerbisken av en smaksbombe som i særdeleshet passer på vinteren.
Den raske varianten når du kommer hjem fra ski er å helle en pose med kakao i en kopp, helle på varmt vann og deretter rom. ELLER – lage drikken litt mer gjennomført 🙂

Ingredients

0/5 Ingredients

Instructions

0/1 Instructions
  • Snitt opp vaniljestangen og skrap ut frøene. Ha dette i en kjele sammen med melk og chili. Varmes opp til det når kokepunktet. Da tar du kjelen av platen og har i sjokoladen. Rør rundt til den har smeltet. Ha mørk rom i en kopp eller to (tre) og hell sjokoladeblandingen over. PS Beregn cirka 2 cl rom per kopp.