Lammestek

Yields: 1 Serving Difficulty: Medium Prep Time: 20 Mins Cook Time: 1 Hr Total Time: 1 Hr 20 Mins

Ingredients

0/13 Ingredients
  • TILBEHØR

Instructions

0/3 Instructions
  • Hakk hvitløken, riv skallet fra appelsinen og legg alle krydderiene sammen. Vend lammesteken i blandingen. Legg gjerne noen fedd inn i selve steken også. Litt sånn her og der.
  • Legg lammelåret i en vakumpose. Etterfyll med de krydderiene som ikke hang på steken, og hell over litt olje. La det marineres et par timer på kjøkkenbenken
  • Legg så steken i Sous Viden. Den skal holde 58 grader og steken skal ligge i den i 6-7 timer. Jeg synes jo det var litt lenge og lot det ligge i 4 timer. I mellomtiden gjorde jeg alt tilbehøret. Når alt var klart til servering rundstekte jeg steken i en varm panne slik at den skulle få en fin stekeskorpe. Danderte alt, og skar opp serveringsskiver av steken som hadde ligget og godgjort seg litt. Smakelig måltid ble dette!