Kaldrøykt Jarlsberg ost

Servings: 1 yield(s)
Prep Time: 10 mins
Cook Time: 15 mins
Total Time: 25 mins
Ingredients
  • 2 - 3 tykke stykker med Jarlsberg
  • SMOKING GUN (mitt nye leketøy :-))
  • Røykespon i ønsket smak
Instructions
  1. Jeg kjøpte en smoking gun med et tilpasset lokk der slangen dumper inn røyken. :-) Første gangen jeg ivrig testet ut dette så var det inne på kjøkkenet. Dog under kjøkkenviften, men det hjalp ikke noe særlig. Jeg tåkela alt og det luktet jo heftig røyk i noen dager etterpå. Så kom lille genius på at jeg kan jo flytte hele prosessen ut på terrassen. Smoking gun driftes på batterier så det var en enkel sak. Legg ostebitene inn i klokken.
  2. Fyll trespon i kammeret. Tenn på La røyken flomme inn i 1/2 - 1 minutter
  3. La det stå og godgjøre seg i 5-10 minutter VIPS så har du røyket ost
Recipe Notes

Les mer om SMOKING GUN her.