
Florlette kjeks som et lekkert tilbehør til søte desserter, frukt, mv mv mv
De står oppført med forskjellige versjoner av ingredienser.
Mitt første forsøk ble ikke så veldig vellykket mtp design. De ble alt for tykke. Men -de var supergode. Og om jeg klarer å lage en florlett variant, så blir det nok veldig bra.
Ingredients
Instructions
Notes
OPPSKRIFT 2
HIPPENKJEKS MED HASSELNØTTER
162g fløte
75g malte hasselnøtter
150 g melis
Mal hasselnøttene og bland alt sammen
Bruk en palett og smør deigen tynt utover bakepapir
200 grader i 5 minutter
De skal bli brun i kantene
Prøv å få deigen tynn og jevn
De skal være tynne og blir helt sprø
OPPSKRIFT 3
Hippenkjeks
50 g melis
50 g hvetemel
50 g eggehvite (ca 2 stk)
50 g romtemperert smør
Bland alle ingrediensene i en bolle og rør dem til en glatt masse med en håndvisp.
Stryk ut massen på et bakepapir med en stekespade.
Stek kjeksene midt i ovnen.
ca 3 minutter på 180 grader C