Entrecote sous vides

Yields: 1 Serving Prep Time: 30 Mins Cook Time: 30 Mins Total Time: 1 Hr

Ingredients

0/7 Ingredients

Instructions

0/4 Instructions
  • Jeg krydrer entrecotene og legger dem inn i en vacum pose for god marinering. Deretter er det i Sous Viden - så jeg får rett resultat på stekingen. Det er aldri feil. Entrecote: 57 grader: 3 timer Før servering steker jeg den litt opp for å gi en stekeskorpe. Det gjør seg, det.
  • TILBEHØR: Selvplukket kantarell. Stekes og er utgangspunktet for en saus type ting. Dasher oppi litt matfløten, soyasaus, salt -litte bitt, pepper og kanskje noen einerbær? Og en skive getost. Om jeg har. POTETER: Pommes frites har jeg nesten alltid i fryseren og putter i Air Fryeren slik at de som liker poteter får det. SPINAT Slår aldri feil. Spinat med revet ost, fløte, litte bitt salt,
  • Planlegging og kontroll er viktig. Da har jeg god tid til å slappe av med et glass vin og glede meg til jeg får gjester på besøk.
  • Dessert må man ha etter et heftig måltid. Det ble hjemmelaget brownies med is og bringebær som har ligget på sprit. OG - da ble det jo en bringebær likør ved siden av. Takk for seg. Dette ble et smakelig måltid.