Yields:
1 Serving
Cook Time:
20 Mins
En klassiker som kan bli litt voldsom og bombete.Men er man lettere glad i sjokolade så er jo dette superdigg. Jeg tilsatte noen bringebær fra bringebær likøren jeg hadde laget. Du skal tro at det frisket det hele opp. Stemningen fløy i taket og desserten forsvant som dugg for solen. Herlig!
TIPS: Du kan også benytte siruper som de jeg lager: Multesirup, bjørnebærsirup, ripssirup osv.
Ingredients
Instructions
-
- Jeg heller det i en liten langpanne som jeg har smurt først. Bruker en slikkepott til å stryke røren utover. Stekes midt i ovnen på ca 150g i 30 min.
- Følg med under stekingen for kaken skal være god og seig og klissete i midten. Men ikke for mye heller, da :-)
- Serveres med vaniljeis. Pynte med bringebærene fra i fjor sommer, som har ligget i likøren jeg laget. OG - så lenge det var likør igjen - så er det superduper godt å helle over. Mmmm