Bakte poteter og hvitløk

Yields: 1 Serving

Så enkelt og så godt. Denne vrien hadde jeg ikke vært borte i før, men Guri meg som den appellerte til smakssansene mine. Den er hentet fra kokeboken til Jørgen Kolderup som du kan kjøpe ved å følge lenken HER. Anbefales på det varmeste.

Ingredients

0/4 Ingredients

Instructions

0/4 Instructions
  • Hell salt over hele langpannen Skrubb og vask potetene og legg dem i langpannen. Fordel hvitløksfedd over det hele
  • Prikk hull i potetene og hvitløksfeddene med gaffel. Dette så de ikke skal eksplodere
  • Sett formen inn i ovnen på 180 grader til potene er møre Det lukter himmelsk og smaker likeså
  • Fjern skallene på hvitløken og mos den med meierismør Snitt potetene og legg klatter over før servering OM du har laget dette i forkant kan du bare varme potetene opp igjen i langpannen før servering