Category: FORRETT/SMÅRETT
Yields:
1 Serving
Må bare kjapt skrive dette opp, mens jeg husker det. Jeg hadde så mye andelever i dag at jeg laget to forskjellige batcher. En med min lille secret oppskrift Og en med farse.
Kjøttfarsen jeg hadde i kjøleskapet var vel i ferd med å skulle ende sin tilværelse om noen dager – så her hastet det.
Ingredients
- Dette ble stekt opp med meierismør
Instructions
- Hakket opp sjalott løk og hvitløk i mindre biter. Stekte dette, med en teskje pulverisert traktkantarell
- Renset andeleveres fri for sener. Stekte den opp i mindre biter, i Timian og med litt traktkantarell pulver
- Veiet opp og tilpasset krydderet slik at det var klart Vin, konjakk, fløte og egg - ligeså.
- JIPPI - jeg har fått en ny Kitchen Aid food prosessor. Jeg er SÅ glad! Der jeg før stod og svettet over en stavmikser, kunne jeg nå avslappet helle oppi det ene etter det andre. Helt magisk!! Først kjøttet, så løk og hvitløk, melken, fløten, eggene, rødvinen, konjakken - mens jeg smakte meg frem med krydder. Skal si at jeg bruker mange skjeer på en slik seanse, for jeg glemmer alltid hvilken jeg smakte med. Og smake underveis, skal man jo gjøre :-)
-
- Stekte i vannbad, 180 grader i 1 time. Timing er viktig :-) Inni seg skulle den være 80-85 grader. Og mitt nye termometer leste av på en prikk 85 grader. Åhh for en deilig lukt og herlig smak. Passer fint på en kjølig vinterdag med en lun patée.