Brownies, is og spenstige bringebær
En klassiker som kan bli litt voldsom og bombete.Men er man lettere glad i sjokolade så er jo dette superdigg. Jeg tilsatte noen bringebær fra …
Rødvinsmarinerte lammekoteletter med rosmarin og timian
Til påsken så er det jo lam som gjelder. Og normalt; Lammelår. Men med en mini-kohort så ble det litt voldsomt og jeg skiftet ut …
Stekt andehjerte
Category: FORRETT/SMÅRETT
Cooking Method: Sous Vides, Stekt
Ja så stod jeg litt slukøret og så inn i den tomme disken der andeleveren skulle ha ligget. De var gått tomme. Hm. MEN – …
Andeleverpostei med farse
Category: FORRETT/SMÅRETT
Må bare kjapt skrive dette opp, mens jeg husker det. Jeg hadde så mye andelever i dag at jeg laget to forskjellige batcher. En med …
Strasbourger
Navnet oser av gode minner fra min første gastronomiske reise, alene på Interrail som 18 åring. Gjensynet noen descennier senere bekreftet mine assosisasjoner til god …
Trompetillas al ajillo: Tapas av traktkantareller
Category: FORRETT/SMÅRETT
Cooking Method: Stekt
NB: Du må være sikker på at det er Traktkantarell du har plukket. Den kan forveksles med dødelige sopper. Oppskriften er hentet fra: Verdensmat.no
Sopp paté
Category: FORRETT/SMÅRETT, TILBEHØR
Med tidenes sopp høst, igjen 🙂 kan man endelig være kreativ utover det å kose seg med 1 skive brød med sopp. Det er det …
Nøtte strø til yoghurt
Jeg ønsket litt ekstra å bite i når jeg spiser min yoghurt og fant ut at jeg kunne brukelitt av alle de nøttene jeg hadde …
Stekte gulrøtter
Herlige tasty gulrøtter, crispy. Kunne ha avsluttet med en liten runde i air-fryeren kanskje?