Leverpostei

Jeg hadde egentlig aldri tenkt på å lage min egen leverpostei. Jeg digger det jo og fatter ikke nå hvorfor jeg ikke har prøvde dette …

Smakfull forrett med rogn

Her skal man lage små nok biter ellers må man være stor i kjeften. :-). Poenget her er at man får med seg den enkelte …

Spinatterte

OMG – denne var god :-). Kan spises som en forrett, som en del av tapas – men også som tilbehør til fisk eller kjøtt. …

Andelever paté – vannbadet

Når jeg først har begitt meg inn på paté veien – så utvides den stadig. I dag har jeg kikket rundt på forskjellige oppskrifter og …

Stekt andehjerte

Ja så stod jeg litt slukøret og så inn i den tomme disken der andeleveren skulle ha ligget. De var gått tomme. Hm. MEN – …

Pesto med basilikum og litt av hvert

Så stod jeg der da, med en fantastisk potte med basilikum. Den glemte jeg å servere til tomat og mozerella lunchen. Hm. Pesto ja, det …

OMELETT PÅ GLASS :-)

Så smart! Konsistensen er nærmest som fromasj. Og jeg har ikke fått følelsen av litt småkvalme som jeg av og til har av eggerøre. Fresht …

Spekepølse

Spekepølser er kjempegodt, men jeg hadde av en eller annen grunn aldri hatt noen tanker om å lage det selv. Som mye annet, så tok …

Andeleverpostei med farse

Må bare kjapt skrive dette opp, mens jeg husker det. Jeg hadde så mye andelever i dag at jeg laget to forskjellige batcher. En med …

Pecorino Small Cheese Cookies

Jeg kjøpte en Pecorino Romano hos Gutta på Haugen, for jeg skulle lage noe. Det hadde jeg glemt. Og jeg hadde helt glemt osten. Nå …

Laksemousse

Det er ikke alltid like lett å lage god mat ut fra rester av fisk. Men – laksemousse, det kunne jeg prøve meg på. Her …

Trompetillas al ajillo: Tapas av traktkantareller

NB: Du må være sikker på at det er Traktkantarell du har plukket. Den kan forveksles med dødelige sopper. Oppskriften er hentet fra: Verdensmat.

Brennesle suppe

Dette er bare helt superdigg. Brennesle er supermat! Vi oppfatter det som ugress, men WOW for en kilde til vitaminer og næringsmidler som ligger dette.