Brownies, is og spenstige bringebær

En klassiker som kan bli litt voldsom og bombete.Men er man lettere glad i sjokolade så er jo dette superdigg. Jeg tilsatte noen bringebær fra …

Eple gelé

Jeg hadde behov for eplegelé i en oppskrift, men det fant jeg ikke i en eneste butikk. Men – nå var jeg jo blitt vant …

Granskudd sirup

Egner seg som basis for te, på pannekaker, i en saus eller rett og slett en munnfull når du er litt sår i halsen. GRANSKUDDSIRUP …

Rips gelé

Beste venner med egen ripsbusk gir gode smaksopplevelser.

Panna Cotta med lime

Det startet jo med at jeg hadde kjøpt alt for mye fløte og melk -og lime. Og dette måtte jeg da kunne bruke til noe. …

Ananas dessert

OMG – veien blir sannelig til mens man går. Det startet med at jeg hadde litt mye koriander, skulle finne ut hva jeg kunne gjøre …

Bringebær sirup

Jeg fikk noen poser med frosne bringebær. Og de måtte jeg prøve å lage en sirup av. Tenkte jeg. Den smaker nydelig over is og …

Strasbourger

Navnet oser av gode minner fra min første gastronomiske reise, alene på Interrail som 18 åring. Gjensynet noen descennier senere bekreftet mine assosisasjoner til god …

Kakepynt – Fiol

Vårens vakreste fioler gleder enhver kake utover året og inn i vinteren, itl det ikke er flere igjen. Jeg er litt gjerrig på disse, og …

Lime krem til kaker og kjeks og bær (Lime curd)

En kjapp tur innom butikken, og på vei ut igjen hadde jeg med meg 1 kg lime som var «too good to go». Kult tenkte …