Fastelavens bolle

Fastelavens bolle må vi ha! Det er bare så godt. Kanskje fordi jeg ikke spiser den mer enn en gang i året. I år puttet …

Rundstykker

Det er vel ingenting som er så godt som lukten av nybakte bakervarer? Og så smaker det så godt også. Da var det bare å …

Strasbourger

Navnet oser av gode minner fra min første gastronomiske reise, alene på Interrail som 18 åring. Gjensynet noen descennier senere bekreftet mine assosisasjoner til god …

Pecorino Small Cheese Cookies

Jeg kjøpte en Pecorino Romano hos Gutta på Haugen, for jeg skulle lage noe. Det hadde jeg glemt. Og jeg hadde helt glemt osten. Nå …

Mamma sitt hjembakte brød

Slik jeg baker brød i dag har sin opprinnelse i en oppskrift min far hadde på rundstykker, for ca 45 år tilbake. Jeg har lagt …

Mushrom dream

Det blir jo noen kilo med traktkantarell om høsten, så det var ikke tilfeldig at jeg har denne ingrediensen lett tilgjengelig. Så da ble det …

Hippenkjeks

Florlette kjeks som et lekkert tilbehør til søte desserter, frukt, mv mv mv De står oppført med forskjellige versjoner av ingredienser. Mitt første forsøk ble …