Vibeke heter jeg..og er litt over middels interessert i mat og smaker 🙂

Jeg har alltid vært interessert i å lage mat og stortrives med familie og gode venner rundt spisebordet. C-19 ga meg ekstra tid. Tid som jeg har brukt til å rendyrke min passion for matlaging og smaker. Og mange morsomme middager har det blitt når jeg har servert eksotiske retter. Hva med stekte andehjerter f.eks.? Ha ha – det ble en morsom kveld :-). For ikke å glemme «andeleverekspressen» fra Oslo til fjellet :-). Jeg skulle levere noen pateer og gode venner fraktet lever fra Oslo til Fjellet for meg. Og det ble jo også en lattermild kveld :-).

Og når man ikke fikk møtes i middager – så reiste jeg rundt med «dinner-packs» og leverte ut. Stod på fortauene og møtte gode venner og familie. Snakket litt bak munnbindet. Og overleverte «goodie» mat. Det var kult.

Men fra å være bare morro og gøy og å ha med hyggelige folk på «plukke-turer» tenderer dette nå mer over til å lage «coole» retter til venner, som på sin side serverer i sine selskap. Dette er matretter jeg har forsket meg frem til. Party gel f.eks. er en av nyvinningene.

Se siden: Vite mer. Kontakt meg 🙂

Foto: 🙂 Måtte jo få meg kokkeantrekk!! Svært viktig å sørge for at hygienen er ivaretatt. Og supermorsomt å servere med kokkehatt og det hele!

WOW – veien blir til mens man går. 

Kontakt meg om du vil vite mer. vibekeborg(at)iCloud.com

ES Ja – det ble en merkedag når jeg fikk registrert SpicelaB som et varemerke. Superkult å kunne legge på R`en!! 

Og kjølebagger er produsert og benyttes som emballasje ved utlevering. Takker til gode venner som støtter og kommer med heiarop! Det er helt uvurderlig!
Artikkel i Pensjonisten nr. 7/2023

Klikk deg inn for å lese artikkelen.

FOREDRAG 12.10.23.