SIRUP


Sirup av bær

Om det er multe, solbær eller rips sirup eller fra andre bær - så har du med en sirup uante bruksmuligheter.
-Smakstilsette saus
-Helle over is
- Ha ved siden av ost
-Blande i krem
-Tilsette i hvitvin, prosecco, gin eller akevitt, gjerne med isbiter om sommeren
-Tilsette kokvarmt vann og nyte en varmende drikk i kulda, om vinteren.

Sirup av urter

Når du har for mye urter, enten det er timian, koriander eller annet, kan du legge dem i en sirup.
Du har sirupen i evig lang tid for bruk til:
-Saus
-Dessert
-Smaktilsette en salat
-I bakverk kanskje?

GELÈ

Gelé av granskudd eller eple

Gele er enkelt å lage, og er smart å alltid ha i huset.
-Smakstilsette saus
-Ha ved siden av ost
-Som pålegg på brødskiven
-Skave i "biter" og ha over en salat
-Tilbehør til is og/eller krem
-Tilbehør til desserter